Zoeken
  • René Mallon

Zomerproeverij voor Organisatie Ontwikkelaars

Op 12 juli organiseren Revealz en Org-DNA een Zomerproeverij voor Organisatie Ontwikkelaars voor klanten en relaties. Daar zien we naar uit!

Twee elkaar versterkende workshops die gericht zijn op de invalshoeken: waar richt je de energie op en hoe krijg je de organisatie echt in beweging?


- Het Dynamische Nucleaire Attitude model - wat zijn de componenten die een organisatie gezond en aantrekkelijk houden?

Met alle lopende en komende ontwikkelingen en veranderende eisen die de samenleving, klanten en medewerkers aan organisaties stellen is de vraag:

Wat is belangrijk om als samenwerkingsverband aantrekkelijk te blijven voor alle betrokkenen? Wat moet je onderhouden om ontwikkelingen zonder grote schokken te kunnen absorberen? In andere woorden: waar zet je je energie op in om als organisatie (in de) kern-gezond te blijven?

Naast de meerwaarde en het gebruik van het model gaan we in op de relatie met de Corporate Governance Codes. Wat betekenen deze, als ze meer moeten zijn dan papieren tijgers? De DNA-stelling is dat deze codes de gehele organisatie raken, niet alleen de relatie toezichthouder-bestuur. Hoe kun je hierop inspelen? Wat zijn de gevolgen?

Begeleiding: René Mallon en Chris Laarman


- Kantelkrachten – een goed gesprek als basis voor beweging

Om een organisatie in beweging te krijgen is meer nodig dan alleen een cultuurverandering of een leiderschapstraject. Door samen te onderzoeken welke krachten invloed hebben op een gewenste ontwikkeling, start de beweging bij het eerste gesprek.

RevealZ neemt je mee in een methode om het gesprek over organisatieontwikkeling breed te voeren in de organisatie. Wij gebruiken daarvoor het ‘Kantelblok’, een model dat de verschillende krachten in beeld brengt die bij organisatieontwikkeling een rol spelen. Welke krachten zijn belangrijk en waar steek je je energie in?

Begeleiding: Oscar Strijker en Marjon Stellingwerf van Revealz


Ben je geïnteresseerd? Ga naar de contactpagina en geef het door

.

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven